Alla nyheter

Delphi i Göteborg nysatsar inom Offentlig Upphandling

Delphi rekryterar Joel Fingal som Specialist Counsel och affärsområdesansvarig för offentlig upphandling och offentliga affärer på kontoret i Göteborg. Med lång erfarenhet från både advokatbyrå och bolag innehar Joel en särskild expertis som van företrädare för båda sidorna av det komplexa området offentlig upphandling.

Joel Fingal har fått uppdraget att bygga upp affärsområdet offentlig upphandling på Delphis kontor i Göteborg. Joel har över tio års erfarenhet inom yrket och kommer senast från en roll som bolagsjurist på Akademiska Hus. Tillsammans med sitt team lokalt och i samverkan med Delphis alla nationella kontor ska Joel förstärka Delphis erkänt starka position inom offentlig upphandling och offentliga affärer.

– Jag ser fram emot att vara en del av Delphis resa framåt och det är extra kul att jag ska få ansvara för att ytterligare stärka ett område jag sedan länge brinner för. Delphi samarbetar idag med många välrenommerade klienter och varumärken och vi ser generellt ett ökat behov av våra tjänster. Jag har fått en tydlig uppgift att flytta fram vår position och förstärka vårt erbjudande lokalt i Göteborg inom upphandling och ser mycket fram emot att vässa klienterbjudandet.

– Vi är mycket glada att Joel inte bara väljer att komma tillbaka till byråvärlden utan också att han väljer just Delphi som arbetsgivare. Joel har ett starkt varumärke inom sitt specialistområde och innehar nu en unik expertis då han efter några år på ”andra sidan” även utvidgat sin förståelse för hur klientsidan ser ut i praktiken. Därigenom är jag övertygad att våra klienter kommer uppleva en ännu större grad av servicenivå och kundinsikt, vilket naturligtvis alltid är högsta prioritet för att nå framgång i konsultvärlden, säger Niclas Lindeberg, VD på Delphi i Göteborg.


Relaterat innehåll