Alla nyheter

Agnes Hammarstrand är Advokaternas advokat – för andra året i rad

För andra året i rad har advokaterna själva röstat fram Agnes Hammarstrand till den advokat de helst anlitar i ett affärsjuridiskt ärende.

Studien publiceras årligen av Legally Yours och genomförs bland advokater och jurister anställda på advokatbyråer över hela Sverige. Advokaterna och juristerna får rösta om vem som är deras förstahandsval om de behöver anlita en affärsjurist – alla kategorier, och i år deltog över 900 advokater och biträdande jurister i omröstningen. Agnes Hammarstrand vann omröstningen såväl 2018 som 2019.

– Det känns lite overkligt, men väldigt kul för Delphi. Jag ser detta som ett kvitto på vad vi åstadkommit tillsammans på byrån. Bakom mig står ett fantastiskt team med duktiga jurister och den här utmärkelsen är även deras utmärkelse, kommenterar Agnes.

– Vi är väldigt stolta över att Agnes i år igen utses till Advokaternas advokat, det är en fin bekräftelse på att vara en skicklig rådgivare. Agnes är en mycket kompetent och dedikerad advokat med starka värderingar och ett stort klientfokus. Vi gratulerar Agnes å Delphis vägar, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

Agnes är delägare på Delphi och leder verksamhetsgruppen som är inriktad mot Tech & IP i Göteborg. Tidigare i år fick Agnes även utmärkelsen Årets Justitia som delas ut av Justitiapriset till en person som har gjort stora insatser för jämställdhet i juristbranschen.

Läs mer om utmärkelsen Advokaternas advokat här.