Alla nyheter

Ny VD på Delphi i Göteborg

Advokatfirman Delphi har utsett Annelie Liljeqvist till ny vd på sitt Göteborgskontor.

Annelie Liljeqvist har över 16 års erfarenhet från olika ledarroller, varav de senaste åtta åren som vd på Ports Group. Hon har bred erfarenhet av konsulttjänster och lång erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Annelie som vd på vårt kontor. Hon kommer med ett gott ledarskap och ett starkt driv att utveckla vårt erbjudande och våra tjänster till nästa nivå, för att fortsätta vår tillväxtresa. Med sin erfarenhet, egenskaper och profil är hon rätt person för att leda det arbetet vidare, säger Anders Hulegårdh, styrelseordförande på Delphi i Göteborg.

– Jag är glad och stolt över att få leda ett företag med så starka värderingar, kompetens och innovationskraft. Det har nog inte undgått någon som är i kontakt med juridiska rådgivare att Delphi verkligen är en byrå på framfart. Att man valt att leda kontoret i Göteborg med extern vd och fokus på ett värderingsstyrt ledarskap är något som passar mig utmärkt. Jag ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare, styrelse och klienter ta nästa steg i Delphis tillväxtresa, säger Annelie.

Annelie efterträder Niclas Lindeberg, som nu går vidare till ett nytt uppdrag som vd för Tickster AB.

Annelie Liljeqvist tillträdde sin nya roll 4 november. Ledningsgruppen består i övrigt av ekonomichef Anna Lysell samt partner Agnes Hammarstrand.


Relaterat innehåll