Alla nyheter

Advokatfirman Delphi värvar ny partner till transaktionsgruppen

Advokatfirman Delphi i Göteborg fortsätter sin tillväxresa och har nu rekryterat Christoffer Mangelus som ny delägare, med ansvar för att leda och utveckla Delphi i Göteborgs M&A/Corporate grupp. Christoffer har lång erfarenhet av specialiserat arbete med nationella och internationella företagsöverlåtelser, investeringar, fusioner, joint ventures och kapitalanskaffningar.

”Vi är mycket glada och positiva till att få välkomna Christoffer till Delphi i Göteborg. Just nu växer vi snabbt och området M&A/Corporate är strategiskt viktigt för Delphi. Inte bara har Christoffer en eftertraktad specialistkompetens utan också en personlighet som perfekt matchar vår kultur och strävan mot en byrå med modernt och jämställt ledarskap. Vi ser fram emot att nu ytterligare kunna stärka vår kompetens och vår rådgivning till våra klienter”, säger Anders Hulegårdh, styrelseordförande på Delphi i Göteborg.

”Jag ser fram emot att tillträda min nya tjänst och vara en del av att utveckla och bygga vidare på den fina verksamhet Delphi har. Vi har en spännande resa framför oss i en bransch som står inför stora förändringar och där är Delphi en byrå i framkant med tydliga framtidsvisioner, starkt och proaktivt klientfokus och med en nödvändig innovationsförmåga”, säger Christoffer Mangelus.