Alla nyheter

Delphi förstärker inom Capital Markets – värvar Annika Melin Jakobsson

Advokatfirman Delphi förstärker sitt kapitalmarknadsteam med Annika Melin Jakobsson.

Annika Melin Jakobsson, placerad på Stockholmskontoret, anslöt till Delphi den 13 januari 2020. Annika har mer än 20 års erfarenhet av kapitalmarknadsrätt och har varit ansvarig för ett stort antal såväl nationella som internationella kapitalmarknadsuppdrag. Närmast kommer hon från KPMG där hon varit managing partner för Deal Advisory Capital Markets. Dessförinnan var hon managing partner för EY:s Nordiska Capital-Markets-verksamhet.

– Det är mycket glädjande att välkomna Annika till oss, hon har gedigen erfarenhet av rådgivning inom kapitalmarknadsfrågor och har ett starkt personligt varumärke i branschen. Vi på Delphi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster inom Capital Markets samtidigt som storleken på våra ärenden växer och komplexiteten ökar, vilket gör att det krävs allt mer senior kompetens. Erfarenheter från olika verksamheter ger också goda förutsättningar för bättre rådgivning. Med Annika i teamet kommer vi att kunna stärka vårt erbjudande med ytterligare spetskunskap inom området, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

– Jag är förväntansfull inför min nya utmaning och att gå tillbaka till advokatbyråvärlden med de erfarenheter jag fått från andra verksamheter. Att ansluta till Delphi som redan har ett starkt varumärke, men där det också finns potential att växa och bredda erbjudandet, känns väldigt roligt. Jag ser fram emot att vara en del av Delphis spännande resa framåt, säger Annika.