Alla nyheter

Delphi rådgivare vid övertecknad nyemission och notering av Fluicell AB (Publ) på Nasdaq First North

Advokatfirman Delphi har biträtt Fluicell AB (publ) i samband med nyemission om 32,7 MSEK och notering på Nasdaq First North med första dag för handel den 18 april.

Fluicell är ett Göteborgsbaserat bolag som har kommersialiserat en produktportfölj för att bearbeta och studera enskilda celler inom framförallt läkemedelsutveckling. Fluicells befintliga produkter är forskningsinstrumenten Biopen® och Dynaflow® Resolve som redan idag ger forskare möjlighet att studera, bearbeta och mäta läkemedelseffekter i enskilda celler på en unik detaljnivå. Som en vidareutveckling av Fluicells befintliga produktportfölj utvecklar Bolaget en unik högupplöst teknologi för bioprinting i både 2D och 3D under namnet Biopixlar™ Retina. Med detta system kan komplexa vävnadsliknande strukturer skapas där positionering av enskilda celler kan kontrolleras. Mer information om Bolaget finns på http://fluicell.com.

Delphis team bestod huvud huvudsakligen av Andreas Wirén (Partner), Daniel Jessen Winbo (Senior Associate) och Anders Hulegårdh (Partner).