Alla nyheter

Delphi biträder Verdane Capital och övriga ägare vid försäljningen av, och co-investment i, EasyPark

 

EasyParks applikation för mobila plattformar tillhandahåller miljontals registrerade användare den snabbaste och mest effektiva lösningen att hitta, hantera och betala för parkering på distans. Med fler än 220 anställa över hela världen har EasyPark oöverträffad täckning av miljontals on-street parkeringar i 700 städer i 11 länder i Europa kompletterat med över 100 kommersiella off-street parkeringsavtal. EasyPark tillhandahåller även digitala tjänster som gör det möjligt för städer att förbättra trafikflöde och minska trängsel och samtidigt maximera beläggningsgraden för privata parkeringsoperatörer. De tjänster EasyPark tillhandahåller samverkar i harmoni för att skapa mer hållbara, kostnadseffektiva och på sikt smartare städer.

 

I samband med Verdane Capitals och övriga ägares försäljning av EasyPark till Vitruvian Partners har Verdane Capital genomfört en återinvestering och kvarstår substantiell ägare i EasyPark. Transaktionen genomfördes den 8 mars 2018.

Delphi har biträtt Verdane Capital och övriga ägare i transaktionen med ett team huvudsakligen bestående av David Aversten (Managing Partner), Michael Juhlin (Partner), Elisabeth Eklund (Partner), Hannah Gröndahl (Senior Associate), Glenn Nyström (Senior Associate), Karin Roberts (Senior Associate) och Christoffer Malmström (Associate).