Alla nyheter

Delphi expanderar och tar in nya partners

Advokatfirman Delphi fortsätter sin tillväxtresa och utökar sin partnerkrets med två nya partners till Stockholmskontoret, Caroline Söderberg och Dahae Roland. Med expertis inom två olika verksamhetsområden kommer de bidra till att accelerera byråns tillväxt.

Caroline, som har rekryterats externt, kommer närmast från Born Advokater där hon framförallt arbetat med fastighetstransaktioner. På Delphi kommer Caroline att vara verksam i byråns fastighetsgrupp på Stockholmskontoret. Hon har särskild expertis inom fastighetsrätt, företagsöverlåtelser och private equity och har regelbundet företrätt såväl säljare som köpare i olika branscher. Caroline bistår även företag med bolagsrättslig rådgivning och förhandling av kommersiella avtal.

–  Jag ser fram emot att bli en del av teamet på Delphi och även möjligheten att utveckla byråns fastighetsgrupp. Det ska bli kul att få hjälpa både nuvarande och nya klienter genom spännande projekt.

Dahae har arbetat i Delphis specialistgrupp Tech & IP sedan 2018 och är primärt verksam inom IT, tech och kommersiell avtalsrätt. Dahae är specialiserad inom outsourcing och har även omfattande erfarenhet av att arbeta med techrelaterade frågor vid investeringar och företagsförvärv. Dahae biträder såväl nationella som internationella bolag vid försäljning och köp av varor och tjänster, joint ventures och andra typer av strategiska samarbeten inom flera olika branscher, däribland industri, fastighet, bank och försäkring. Hon har även genomfört ett secondment på den ledande sydkoreanska advokatbyrån Yulchon.

–  De senaste åren har tech- och digitaliseringsfrågor fått alltmer fokus i näringslivet och Delphi har fortsatt stärkt sin position inom dessa områden. Jag är glad över att ta nästa steg i min karriär på Delphi och ser mycket fram emot att leda och utveckla Delphi både som advokatbyrå och arbetsplats tillsammans med mina skickliga kollegor.

Caroline tillträder den 5 september 2022 och Dahae ansluter till partnerkretsen 1 januari 2023.

Vi ser fram emot att Caroline ska ansluta till oss, hon kommer vara en viktig del i vårt fortsatta arbete med att utveckla Delphis fastighetsgrupp. Vi är också glada att välkomna Dahae till partnerkretsen. Invalet av Dahae är en bekräftelse av vår fortsatta satsning inom områdena IT, tech och kommersiell avtalsrätt, där Dahae spelat och spelar en viktig roll, säger Stefan Erhag, Executive Partner på Delphi.