Alla nyheter

Delphi i Malmö förstärker inom fastighet, miljö och entreprenad

Delphi rekryterar Jesper Blomberg som Specialist Counsel till kontoret i Malmö. Jesper kommer närmast från en roll som kammarrättsråd och har även arbetat som rådman i mark- och miljödomstol samt under många år som universitetsadjunkt vid Juridiska Fakulteten i Lund. Jesper har en eftertraktad specialistkompetens inom miljörätt och speciell fastighetsrätt.

Jesper anslöt till Delphi den 29 augusti och kommer att förstärka Delphis erkända specialistgrupp inom fastighet, entreprenad och miljö för att ytterligare möta klienternas behov av specialiserad kompetens och komplex rådgivning på en marknad i förändring.

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Jesper till oss. Vi ser en fortsatt stor efterfrågan på våra tjänster inom området och att få ytterligare förstärkning till gruppen av en medarbetare med stark kompetens och specialisering är givetvis mycket uppskattat. Att Jesper med sin långa erfarenhet väljer att ansluta sig till Delphi är oerhört glädjande, säger Helena Kockum, COO på Delphis kontor i Malmö.

– Jespers inriktning och branschkunskap inom miljörätt och speciell fastighetsrätt kommer att bli en fantastisk tillgång för Delphi, och till en av Sveriges starkaste miljörättsgrupper. Delphi är en progressiv advokatbyrå som vill driva förändring och vi ser fram emot att Jesper ska vara en del av vår spännande resa framåt, säger Erica Nobel, partner och ansvarig för miljörättsgruppen i Malmö.