Alla nyheter

Delphi är Årets Advokatbyrå – igen!

Advokatfirman Delphi har återigen tagit hem segern som Årets Advokatbyrå i kategorin 200+ mkr i den årliga kvalitets- och branschstudie för affärsjuridiska byråer där klienternas syn på samarbetet avgör vem som vinner.

Årets Advokatbyrå är en årlig kvalitets- och branschstudie som genomförs av analysföretaget Regi. I studien får klienter till svenska affärsjuridiska advokatbyråer utvärdera relationen med sin advokatbyrå under året som gått. I år ingick 20 advokatbyråer i studien och över 1000 klienter har givit sin syn på samarbetena. Delphi har tidigare topprankats åtta gånger i Årets Advokatbyrå. Byrån har tidigare vunnit i 200+ miljonerklassen år 2015, 2016, 2017 och nu senast 2021/2022 samt kommit på en andra plats år 2018 och 2019.

– Vi är otroligt glada och stolta över att återigen få ta emot utmärkelsen som Årets Advokatbyrå, ett stort tack till våra klienter! Att våra klienter är nöjda är givetvis mycket centralt för den verksamhet vi bedriver och att vi får ta emot detta pris för femte gången känns verkligen som ett kvitto på att vårt hårda arbete ger resultat. Jag vill också tacka våra enastående medarbetare som alltid ser till att leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Med totalt cirka 200 medarbetare, varav ungefär 150 jurister, har Delphi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Delphi är högt rankade av välrenommerade internationella rankinginstitut som bland annat Chambers & Partners, The Legal 500 och IFLR1000. Delphi är certifierade som ett Great Place to Work® och fick även motta Justitiapriset 2017 och 2021 för sitt jämställdhetsarbete.