Alla nyheter

Ny ledning på Delphi i Stockholm

Advokatfirman Delphi i Stockholm utser Stefan Erhag till Managing Partner och Frida Rydin till vice VD.

Advokatfirman Delphi har utsett Stefan Erhag till ny managing partner för verksamheten i Stockholm, med tillträde idag den 1 oktober.

Stefan har arbetat på Delphi sedan 2003 och var tidigare managing partner under åren 2008 till 2016. Han efterträder nu David Aversten som har haft rollen sedan 2016.

– Jag är mycket glad över att, återigen, ha fått förtroendet att leda verksamheten. David har gjort ett ypperligt jobb under sin tid som managing partner i Stockholm och det har varit händelserika år såväl för Delphi som för omvärlden. Jag ser fram emot att få fortsätta arbetet med att utveckla byrån och vässa vårt erbjudande, säger Stefan.

– Efter över tre år som managing partner i Stockholm, lämnar jag nu över posten i trygga händer. Jag är stolt över det arbete vi har gjort under min tid som managing partner och den utveckling som firman har haft under dessa år. Jag ser nu fram emot att kunna fokusera fullt ut på klientarbete, säger David.

David Aversten är specialiserad på företagsförvärv och private equitytransaktioner och företräder löpande såväl private equityfonder och deras portföljbolag, som svenska och internationella industriella klienter. David har omfattande erfarenhet av gränsöverskridande transaktioner inom ett stort spektrum av branscher, och telekom-, media och teknologisektorn i synnerhet. David har under sin tid som managing partner fortsatt arbeta aktivt med klientarbete, och får nu möjlighet att fokusera på det fullt ut.

Frida Rydin har utsetts till vice vd för verksamheten i Stockholm. Frida har arbetat på Delphi sedan 2013 och kommer närmast från positionen som COO. Hon är utbildad jurist och har tidigare erfarenhet från fastighets- och fondbranschen.

– Det känns hedrande att få det här förtroendet och jag ser fram emot att få ägna mer tid åt vår långsiktiga strategi och att fortsätta utveckla byrån. Det är en spännande utmaning som jag ser fram emot, säger Frida Rydin.

– Frida är en mycket uppskattad medarbetare som med sin breda kompetens är en stor tillgång för firman. Att utse Frida till vice vd är ett viktigt men också naturligt steg i vårt fortsätta arbete med att vidareutveckla en av Sveriges främsta advokatbyråer, avslutar Stefan.