Alla nyheter

Polina Permyakova ny partner på Delphi

Advokatfirman Delphi stärker upp sin delägarkrets med Polina Permyakova. Polina är verksam i byråns tvistelösningsgrupp och inträder som delägare vid årsskiftet 2021/2022. Hon har omfattande erfarenhet av att biträda privata och statsägda bolag och stater inför skiljenämnder och domstolar och uppträder även som skiljeman.

– Jag ser med stor tillförsikt på Polina som ny delägare. Hon har genom åren haft förtroende från våra klienter att hantera många komplexa tvister och har ett starkt internationellt renommé som en av de främsta tvistelösningsjuristerna i hennes generation. Hennes inval kommer att ytterligare förstärka vår position inom internationell tvistelösning, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

Polina rekommenderas som en ledande tvistelösningsjurist av flera rankinginstitut och placeras av The Legal 500 i toppskiktet inom detta område. Hon har både en rysk och en svensk juristutbildning samt en masterexamen i internationell skiljedomsrätt från Stockholms universitet.

– Vi har under de senaste 15 åren sett en fantastisk utveckling av vår verksamhet inom internationell tvistelösning och har kunnat flytta fram våra positioner tack vare ett starkt team av kunniga och engagerade medarbetare. Delphi intar idag en självklar plats bland de ledande byråerna inom detta spännande område. Jag är tacksam för förtroendet och ser fram emot att utveckla verksamheten vidare i min nya roll, säger Polina Permyakova.