Alla nyheter

Ytterligare ett år blir Delphi certifierade enligt Great Place to Work®

Advokatfirman Delphi har för tredje året i rad blivit certifierade som en mycket bra arbetsplats enligt Great Place to Works internationella standard.

Nyligen fick Delphi motta utmärkelsen Årets Advokatbyrå för andra året i rad och femte gången totalt sedan 2015. Tidigare har även Delphi mottagit Justitiapriset 2021 och 2017 – en branschutmärkelse som delas ut till den affärsjuridiska advokatbyrå som jobbar bäst med jämställdhet. Nu står det klart att Delphi ytterligare ett år får motta den internationella certifieringen Great Place to Work – för att vara en mycket bra arbetsplats.

Certifieringen baseras på en omfattande undersökning där medarbetare får svara på frågor om arbetsplatsmiljö och organisationskultur och är idag den mest använda medarbetarundersökningen i världen. I Delphis övergripande resultat får byrån ett Total Trust Index© på hela 80 procent samt 87 procent för att allt sammantaget är Delphi en mycket bra arbetsplats – vilket är det högsta resultatet sedan start. Allra högst rankar advokatbyrån på underkategorierna kamratskap och stolthet.

– Det gläder mig enormt när jag ser resultatet från medarbetatundersökningen som ger oss äran att fortsätta motta denna viktiga certifiering. Våra medarbetare är vårt viktigaste fokus eftersom det är de som gör att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter. Det är väldigt viktigt för oss att vara en jämställd arbetsplats där alla trivs, utvecklas och utmanas samt ges utrymme att vara sig själva. Vi är på helt rätt spår och ska fortsätta jobba i denna positiva riktning så att vi kan nå ännu högre nästa år, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

Om Great Place to Work®

Great Place to Work är ett globalt undersökningsföretag som har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. För att bli ett certifierat företag gäller det att leva upp till höga krav på hur en god arbetsplats ska vara. Det räcker inte med att medarbetarna trivs utan det krävs även att det råder en hög grad av rättvisa, respekt, stolthet och kamratskap i organisationen och att ledningen inspirerar, informerar, visar uppskattning och omtanke samt utvecklar sina medarbetare. Här kan du läsa mer om Great Place to Work.