Alla nyheter

Delphi genomför en studie på uppdrag av Europeiska Kommissionen om etableringshinder inom detaljhandeln

Europeiska kommissionen genomför en studie om etableringshinder inom detaljhandel inom de 28 medlemsstaterna i EU (se bifogat uppdragsbrev). Advokatfirman Delphi har fått i uppdrag att genomföra studien i Sverige. Inom ramen för detta uppdrag så kommer Delphi både att författa en rapport och genomföra intervjuer med aktörer på detaljhandelsmarknaden om möjliga etableringshinder. Delphi genomför studien i samarbete med HVG advocaten-avocats, med stöd av EY, som är den advokatbyrå som samordnar uppdraget på europeisk nivå samt ansvarar för den europeiska rapporten.

 

Inom ramen för denna studie så vill vi inbjuda alla aktörer att deltaga i en onlineundersökning där du kan skicka dina synpunkter rörande etableringshinder på detaljhandelsmarknaden i Sverige. Genom att klicka på länkarna nedan så skickas du direkt till onlineundersökningen (endast på engelska):

Om du är detaljist: emeia2.ey-vx.com.
Om du har annan roll på marknaden: emeia2.ey-vx.com

– Undersökningen tar inte mer än 15 minuter att slutföra.
– När du öppnat undersökningen och börjat skriva in svaren så kommer de automatiskt sparas ivår databas. Om du stänger undersökningen innan du är klar så kommer dina svar att sparas men du kommer inte komma åt dem så att du kan göra ändringar.
– Genom att klicka på “Done” vid slutet av undersökningen så kommer dina svar att slutföras och du kommer inte kunna göra några ytterligare ändringar.

För att garantera anonymitet så kommer resultaten av undersökningen att aggregeras och presenteras anonymt.

Om du har några frågor eller vill diskutera etableringshinder närmareär du välkommen att höra av dig till partner Elisabeth Eklund (elisabeth.eklund@delphi.se  eller +46 709 25 26 08) eller associate Oscar Jansson (oscar.jansson@delphi.se eller +46 76 772 00 15).

Har du några ytterligare synpunkter eller tekniska frågor, kontakta då Emelie Geury (emilie.geury@be.ey.com).