Alla nyheter

Johan Kahn, Advokatfirman Delphi, utnämnd till bolagsjuristernas förstahandsval inom IT

Johan Kahn, ansvarig för Advokatfirman Delphis TMT/IP-grupp, har tilldelats Client Choice Award för Sverige 2014 inom IT-relaterad juridik. Priset tilldelas den svenska advokat inom IT-relaterad juridik som flest bolagsjurister anser vara den främste vad gäller att tillföra värde till deras verksamhet.

 

 

”Jag är såklart mycket glad över utmärkelsen. Client Choice Award bygger ju på vad de viktigaste personerna i vår marknad anser, nämligen bolagsjuristerna. Med så många skickliga konkurrenter är det fantastiskt kul att få ett kvitto på att man har gjort ett bra arbete och skapat värde för klienterna. Hela Delphi och vår TMT/IP-grupp har en stor del i denna utmärkelse”, säger Johan Kahn.

Kriterierna som legat till grund för utnämningen är kvalitet i rådgivningen, prisvärdhet, kommersiell förståelse, effektiv kommunikation, arvodestransparens, tillämpning av lämpliga prismodeller, svarstider, kunskapsdelning och användning av teknik.

”Det är mycket roligt för Delphi att Johan tilldelats utmärkelsen”, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi. ”Johans team arbetar hårt och alltid med klientnyttan främst. Delphi har en lång tradition inom IT-området och Client Choice Award stärker oss i vår ambition att vara den främsta advokatbyrån inom IT-relaterad juridik.”