Alla nyheter

Delphi rådgivare åt Kynningsrud Fastighet vid köp av fastigheter i Karlstad och Falkenberg

Häromdagen blev det klart att Kynningsrud Fastighet köper fastigheter i Karlstad vid Bergviksköpcenter (E18) och i Falkenberg vid E6. Båda fastigheterna är stora obebyggda tomter men ska utvecklas inom kort. Målsättningen för den nya aktören är att växa ytterligare.

”Kynningsrud Fastighet har gjort flera fastighetsförsäljningar och förvärv de senaste åren men även utvecklat projekt, den senare verksamheten avser vi nu att expandera. Vi hoppas därför snart kunna förvärva ytterligare fastigheter och letar aktivt objekt. Vi bygger dels för vår egen kranverksamhet, dels för andra hyresgäster”, säger Per Andersson på Kynningsrud Fastighet.

Exempel på projekt är utveckling av en fastighet för ICA i Ljungskile och området Kasen i Uddevalla på totalt 33.000m2 lokaler och 210.000m2 mark.

Kynningsrud består av Prefab, Grundläggning, Fastighet och Kran. Bolaget är en stomentreprenör som uppför olika typer av byggnader och som utför grundläggningsarbeten för all byggverksamhet. Vidare arbetar Kynningsrud med att utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Genom Nordic Crane Kynningsrud levererar bolaget alla typer av lyfttjänster och specialtransporter. Kynningsrud har huvudkontor i Halden och är familjeägt.

Delphi har biträtt Kynningsrud i förvärven genom Anders Hulegårdh och Anton Melander.