Alla nyheter

Delphi utsedd till årets svenska advokatbyrå 2012

2011 innebar ytterligare ett bra år för Delphi som fortsätter att premieras för sitt arbete av nöjda klienter. Senast i raden av fina utmärkelser kommer från International Law Office( ILO)som i sin Client Choice Award 2012 utser Delphi till årets advokatbyrå 2012 för Sverige.

 

”Det är naturligtvis oerhört roligt att vi blir uppmärksammade så här. Alla medarbetare på Delphi får nu se resultatet av vårt ständigt pågående arbete för att förbättra rådgivningen och servicen till klienterna.”, kommenterar Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

 

Utnämningen baserar sig på svar från fler än 2 000 klienter. Klienterna har fått bedöma byråerna utefter parametrar som kvalitet på rådgivningen, affärsmässighet, viljan att dela med sig av sin expertis, effektivitet i kommunikationen, snabbhet i återkopplingen, teknikanvändning, kostnadseffektivitet, kostnadstransparens och skräddarsydda betalningsmodeller.

 

Andra byråer som också har fått utnämningen är exempelvis globala Norton Rose Group, brittiska Eversheds, finska Krogerus, schweiziska Homburger och indiska Amarchand Mangaldas.

 

Kontakt:

Stefan Erhag
Executive Partner
Advokatfirman Delphi
Tel. +46 709-25 25 48
e-post: stefan.erhag@delphi.se