Alla nyheter

Delphis immaterialrättsgrupp rankas högt av Chambers även i år

Advokatfirman Delphi rankas återigen högt för sin verksamhet inom immaterialrätt.

 

Det väl ansedda rankinginstitutet Chambers and Partners rankar i sin guide Chambers Global Delphis immaterialrättsgrupp högt och lyfter även fram två av advokaterna på Delphi för deras individuella prestationer.

De två advokater som uppmärksammas av Chambers är Henrik Bengtsson och Peter Skoglund. Henrik Bengtsson för sin immaterialrättsprocesserfarenhet och kunskap rörande skydd för företagshemligheter och Peter Skoglund för sin kompetens inom immaterialrättsprocesser och -transaktioner samt sin långa erfarenhet av filmindustrin. Rankingarna baseras på intervjuer med klienter och kollegor i branschen.

”Jag är stolt över vår verksamhetsgrupp för TMT/Intellectual Property och våra skickliga immaterialrättsjurister. De här fina rankningsresultaten bekräftar att Delphi är en av de ledande och mest uppskattade rådgivarna inom immaterialrättsområdet i Sverige. Vår immaterialrättsverksamhet handlar ofta om att företräda klienter i processer och det är så gott som alltid stora värden på spel. Det ställs därmed också väldigt stora krav på advokaten och konkurrensen är stenhård. Jag menar att både Henrik Bengtsson och Peter Skoglund tillhör det absoluta toppskiktet av immaterialrättsjurister i Sverige”, säger Johan Kahn chef för Delphis TMT/Intellectual Property-grupp.