Alla nyheter

Delphis grupp för EU-, konkurrens- och upphandlingsrätt rankas högt av Legal 500 även i år

Advokatfirman Delphi rankas återigen högt för sin verksamhet inom EU- och konkurrensrätt och offentlig upphandling.

 

Det väl ansedda rankinginstitutet Legal 500 rankar i sin guide Delphis grupp högt för EU and Competition där också området offentlig upphandling ingår. Anna Ulfsdotter Forssell, ansvarig delägare och chef för gruppen, är även en av de sju advokater i Sverige som rankas som ”leading individuals” på området.

Delphis grupp är rekommenderad för ‘strategic analysis and guidance delivered on time’, särskilt i upphandlingsärenden.

I omnämnandet för Delphi omnämns även flera av gruppens advokater. Det anges att Anna Ulfsdotter Forssell och Sara-Li Olovsson representerade Sanofi Pasteur MSD i Kammarätten i Stockholm  i den nationella upphandlingen av HPV-vaccin. Elisabeth Eklund rådger Sanofi Pasteur i konkurrensrättsliga ärenden och Kristian Pedersen och Erik Olsson biträder Xerox Sverige i upphandlingsrättsliga frågor.

”Jag är stolt över att ha byggt upp gruppen och att få leda den. Självklart är jag mycket nöjd med våra skickliga jurister” säger Anna Ulfsdotter Forssell chef för gruppen i en kommentar. ”De här fina rankningsresultaten bekräftar att Delphi är en av de ledande och mest uppskattade rådgivarna inom dessa områden i Sverige. Juristerna i gruppen är pragmatiska och vana att finna lösningar. Om klienten väl hamnar i en tvist, vilket vi alltid försöker undvika, är vi dessutom duktiga ombud i domstol.  Juristerna i gruppen är ofta efterfrågade talare på konferenser. Dessutom är vi aktiva i rättsutvecklingen och driver den framåt genom att kommentera ny lagstiftning och skriva artiklar.”