Alla nyheter

Delphi topprankade i Årets Advokatbyrå 2019

Advokatfirman Delphi topprankas återigen i Årets Advokatbyrå, den årliga kvalitets- och branschstudien för affärsjuridiska byråer där klienternas syn på samarbetet avgör vem som vinner.

Regis årliga studie utgör Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade på affärsjuridik. Totalt 13 områden ligger till grund för resultatet, bland annat advokatbyråns kunskap om ärendets problematik, proaktivitet, tillgänglighet och affärsnytta.

Delphi var nominerade i tre av tre möjliga kategorier: Årets advokatbyrå 200+ mkr, Stora klientpriset och Klienternas M&A-pris. I Årets Advokatbyrå 200+ mkr kom vi på en andra plats och på en tredje plats i Stora Klientpriset.

– Vi vill rikta ett stort tack till våra klienter. Vi är otroligt stolta och glada över att våra klienter värderar vårt samarbete högt och att vår strävan att vara en strategisk partner till våra klienter ger resultat. Jag vill också passa på att tacka våra fantastiska medarbetare som allihop har varit med och bidragit till denna utmärkelse, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

Delphi vann Årets Advokatbyrå 200+ mkr 2015, 2016 samt 2017 och kom på andra plats 2018.