Alla nyheter

Delphi återigen utnämnd till Årets Advokatbyrå

Advokatfirman Delphi har återigen blivit utnämnd till Årets Advokatbyrå i den årliga kvalitets- och branschstudien för affärsjuridiska byråer där klienternas syn på samarbetet avgör vem som vinner. Delphi var nominerade i kategorin advokatbyråer 200+ mkr där byrån tog hem segern.

Årets Advokatbyrå är en årlig kvalitets- och branschstudie som genomförs av analysföretaget Regi. I studien får klienter till svenska affärsjuridiska advokatbyråer utvärdera relationen med sin advokatbyrå under året som gått. I år ingick 21 advokatbyråer i studien och över 1 000 klienter har givit sin syn på samarbetena. Det är sjätte gången Delphi topprankats i Årets Advokatbyrå. Byrån har tidigare vunnit i 200+ miljonerklassen år 2015, 2016 och 2017 samt kommit på en andra plats år 2018 och 2019.

– Först och främst vill vi rikta ett stort tack till våra klienter! På Delphi drivs vi av ett starkt klientfokus och vi är otroligt glada och stolta över att våra klienter också värderar vårt samarbete så pass högt. Det är helt avgörande för oss. Jag vill också tacka våra fantastiska medarbetare efter ett tufft och speciellt år, det är de som gör att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Med totalt cirka 200 medarbetare, varav ungefär 150 jurister, har Delphi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping. Delphi är högt rankade av välrenommerade internationella rankinginstitut som bland annat Chambers & Partners, The Legal 500 och IFLR1000. Delphi är certifierade som ett Great Place to Work® och fick även motta Justitiapriset 2021 och 2017 för sitt jämställdhetsarbete.