Alla nyheter

Delphi rådgivare till Kerridge Commercial Systems Limited vid förvärv av Compilator AB

Delphi har biträtt Kerridge Commercial Systems Limited vid förvärv av samtliga aktier i Compilator AB. Tillträde ägde rum den 29 juni 2023.

Kerridge är en marknadsledande global leverantör av ERP- och affärssystem för detaljhandeln med fokus på behov inom sektorer som bygg, fordon, industri, livsmedel och handel. Förvärvet av Compilator är en strategisk investering som ger Kerridge tillgång till den nordiska marknaden, vilket är ett steg inom ramen för bolagets strategi att växa i nya regioner och att fortsätta utöka sitt erbjudande till fordonsindustrin.

Compilator är en väletablerad svensk leverantör av programvara inom däckbranschen med anläggningar i Norden, Storbritannien och Irland. Genom förvärvet av Compilator tillförs Kerridge-koncernen omkring 1 100 nya kunder och 2 000 anläggningar, vilket innebär att koncernens totala antal kunder överstiger 35 000 över hela världen. Compilator ges genom förvärvet tillgång till hela Kerridge utbud av produkter, lösningar och expertis och ges därigenom möjlighet att förbättra sitt erbjudande till sina kunder.

Delphis team bestod av Rickard Isacson, Fredrik Lindén, Johan Hübner, Ida Nordmark, Josefin Nohrborg och Petri Dahlström.