Alla nyheter

Ny partner på Delphi till årsskiftet

Advokatfirman Delphi förstärker sin delägarkrets med Hanna Ericson som ny partner.

Hanna Ericson, placerad på kontoret i Linköping, blir partner på Delphi med verkan från 1 januari 2020. Hanna är specialiserad inom obeståndsrätt och är verksam både som konkursförvaltare och likvidator. Hanna har stor erfarenhet av obeståndsfrågor och förutom konkurser och likvidationer arbetar hon med rådgivning vid bland annat företagsrekonstruktioner och underhandsackord. Hanna arbetar även löpande med fastighetstransaktioner och företagsöverlåtelser samt har erfarenhet av finansiering och finansregulatoriska frågor.

– Det känns fantastiskt roligt att få träda in i min nya roll som partner på Delphi. Vi är en byrå med starka värderingar som progressivt driver utvecklingen framåt och är en strategisk samarbetspartner till våra klienter. Jag ser fram emot att vara en del av den fortsatta resan och bygga vidare på vårt starka varumärke, säger Hanna.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Hanna som ny partner på Delphi. Hanna är en mycket skicklig advokat med bred kompetens och hon är en uppskattad kollega. Hon är ett välkommet tillskott i delägarkretsen och en tillgång för oss på Delphi i vår strävan att driva byrån framåt och utveckla verksamheten ytterligare, avslutar Stefan Erhag, executive partner på Delphi.