Tech Blog

Delphi Tech Blog är Sveriges bästa branschblogg inom juridik 2020

Kommunikationsbyrån Navigator utser varje år den bästa bloggen inom ett antal utvalda branscher och i år vann Delphi Tech Blog i kategorin juridik.

Juryn består av byråns digitala strateger och copywriters, med lång erfarenhet och kunskap om vad som krävs för att skapa en riktigt intressant och framgångsrik branschblogg. En lång rad bloggar inom respektive bransch har analyserats och vinnarna har utsetts genom en sammantagen bedömning av tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO).

Delphi har skapat en blogg där deras jurister delar med sig av juridiska nyheter och uppdateringar som sker inom teknikvärlden. Några av temaområdena är AI, blockchain och kryptovalutor samt FinTech. Här lyfts aktuella ämnen som att Norges regering presenterar nationell strategi för artificiell intelligens. Samt hur kan blockchains underlätta offentliga upphandlingar. Inläggen har en saklig tonalitet och tydliga referenser till lagar och regler.

Juryns motviering, Sveriges bästa branschblogg 2020

– Vi tycker att det är väldigt roligt att bli uppmärksammade för vår blogg, eftersom det är ett genuint intresse för juridik och teknik som ligger bakom. Bloggen drivs av jurister från alla kontor som jobbar inom verksamhetsområdet Tech & IP och som har en stor nyfikenhet på dessa frågor. Vi ser att det är många som hittar hit och vi har fått mycket positiv feedback, vilket känns väldigt roligt. Nu satsar vi på att göra bloggen ännu bättre framöver, säger Linus Larsén, som är en av initiativtagarna till bloggen.

Läs mer om utmärkelsen Sveriges bästa branschblogg här.

Svergies bästa branschblogg juridik Delphi Tech Blog