På Delphis webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer.


Delphi role models

Inför internationella kvinnodagen ville vi uppmärksamma och lyfta fram 8 kvinnliga förebilder hos oss på Delphi. Kvinnor som har olika roller, olika erfarenheter och olika bakgrunder. Det de har gemensamt är att de gör karriär på advokatbyrå. Vi vill visa på att det finns olika typer av karriärvägar och förhoppningsvis inspirera dig till en karriär på advokatbyrå.

Läs hela Delphi role models här.

Agnes Hammarstrand

Partner / Advokat

”Jämställdhet handlar om att förändra normer, strukturer och omedvetna beteenden. Arbetet måste börja i ledningen och bland delägarna, hos de som faktiskt bestämmer. De måste ta frågan på allvar och viktigast av allt – de måste vilja ha en förändring.”

 

Elisabeth Eklund

Partner / Advokat

”Jag hoppas att jag kan vara en förebild för yngre kollegor. Jag hoppas att jag kan inspirera till att stanna kvar i branschen eller våga prova advokatbyrå även om man har en helt annan karriär bakom sig.”

 

Sophia Lagerholm

Head of Digital & Innovation

”Det finns så många förväntningar på vad man borde vilja med sin karriär och det är otroligt viktigt att inte bry sig om vad andra tycker utan att lyssna till vad man själv vill och tycker är kul.”

 

Cecilia Lundh

Partner / Advokat

”Att jämställdhetstanken naturligt finns med i vår arbetsvardag tycker vi är en självklarhet i ett hållbart bolag. Alla ska vi ha samma möjligheter oberoende av vem du är och vi ska hjälpa alla att utvecklas utifrån sina förutsättningar.”

Karin Ellioth Olsson

HR & Talent Manager

”Branschen har i stort sätt blivit mycket bättre, även om vi fortfarande kan göra mer. Det känns roligt att ha varit en del av den utvecklingen och att ha varit med och bidragit till att sätta HR på kartan.”

 

Elisabeth Werner

Counsel / Advokat

”Det är viktigt att ha bra kvinnliga, men även manliga förebilider som visar vägen för yngre medarbetare.”

 

Frida Rydin

Vice VD

”För att trivas bra på advokatbyrå tror jag att man måste gilla att vistas i en driven miljö, arbeta i ett högt tempo och inte ha något emot att förutsättningarna ibland förändras.”

 

Annika Melin Jakobsson

Specialist Counsel

”Våga ha integritet och våga sätt gränser. Det är jätteviktigt för att du ska trivas både på arbetsplatsen och med dig själv.”