Alla nyheter

Delphi lanserar ny blogg om EU- och konkurrensrätt

2020 och 2021 utsågs Delphi Tech Blog till Sveriges bästa branschblogg i kategorin juridik. Nu får den sällskap av ytterligare en blogg, Delphi EU and Competition Blog. Där diskuterar Delphis experter aktuella frågor inom en rad områden relaterade till just EU- och konkurrensrätt. Utöver konkurrensrättsliga frågor diskuteras bland annat regulatoriska frågor samt frågor om statsstöd, säkerhetsskydd och offentlig upphandling.

– Vi upplever att EU introducerar ny lagstiftning i allt snabbare takt. Den lagstiftning som antas är dessutom ofta väldigt ingripande och företag riskerar mycket tuffare sanktioner idag än de gjorde tidigare. Det är därför viktigare än någonsin att hålla sig uppdaterad på just EU-och konkurrensrättsområdet säger Elisabeth Eklund, Partner och ansvarig för Delphis EU- och konkurrensrättsteam.

Genom bloggen kan företag som är verksamma inom EU hänga med i den snabba utvecklingen och hålla koll på det senaste inom området. Bloggen bjuder inte bara på nyhetsuppdateringar kring viktig lagstiftning och intressanta rättsfall utan innehåller även analyser och kommentarer.

– Med bloggen hoppas vi kunna skapa ett mervärde för våra klienter, men bloggen är naturligtvis även tillgänglig för alla med ett intresse för dessa frågor avslutar Elisabeth Eklund.