Tech Blog

Delphi Tech Blog är Sveriges bästa branschblogg inom juridik för andra året i rad

Kommunikationsbyrån Navigator utser varje år den bästa bloggen inom ett antal utvalda branscher och i år vann Delphi Tech Blog i kategorin juridik för andra året i rad.

Juryn består av byråns digitala strateger och copywriters, med lång erfarenhet och kunskap om vad som krävs för att skapa en riktigt intressant och framgångsrik branschblogg. En lång rad bloggar inom respektive bransch har analyserats och vinnarna har utsetts genom en sammantagen bedömning av tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO).

”Advokatbyrån Delphi försvarar vinsten från förra året genom att fortsätta på inslaget spår. I tech-bloggen delar byråns jurister med sig av juridiska nyheter och diskuterar det senaste från teknikvärlden. Temaområdena är bland annat AI, blockchain, kryptovalutor och FinTech. En lärorik blogg med tydlig avsändare – tonaliteten är trots allt både saklig och tydlig, precis som juridiken ska vara!”
– Juryns motivering, Sveriges bästa branschblogg 2021

– Vi tycker att det är väldigt roligt att vår blogg blivit uppmärksammad för andra året i rad. Bloggen drivs av jurister från alla kontor som jobbar inom verksamhetsområdet Tech & IP och det är ett genuint intresse för juridik och teknik som ligger bakom allt arbete med bloggen. Vi ser att det är många som hittar hit och vi har fått mycket positiv feedback, vilket känns väldigt roligt. Det här inspirerar oss i vårt arbete med att fortsätta att göra bloggen ännu bättre, att nå ut till fler och hitta nya spännande infallsvinklar på situationer där juridik och teknik möts , säger Linus Larsén, som är en av initiativtagarna till bloggen.

Läs mer om utmärkelsen Sveriges bästa branschblogg här.