På Delphis webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer.

Sommarnotarie

Prepare for a summer with extra insights.

Varje sommar tar våra kontor emot ett antal juriststudenter till vårt sommarnotarieprogram.

Vi vill där ge dig som student en möjlighet att mellan 4 och 8 veckor aktivt delta i det dagliga juridiska arbetet för att få en inblick i hur det är att arbeta som affärsjurist på Delphi. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid som sommarnotarie får du givetvis en fadder som har ansvar för att du får intressanta och relevanta arbetsuppgifter och som stöttar i praktiska och sociala frågor. För att kunna söka sommarnotarietjänst på Delphi vill vi att du har läst minst 6 terminer på juristprogrammet när du påbörjar din sommarnotarieperiod. Du får även möjlighet att delta i vissa utbildningar som genomförs i Delphi Academy och vi erbjuder en mängd roliga sociala aktiviteter under din tid som notarie.

Till vårt Stockholmskontor rekryterar vi våra sommarnotarier endast från vår rekryteringsdag, Delphi Talent Day, som äger rum en gång per termin. Håll utkik på vår karriärsida och våra sociala medier för mer information om när ansökan öppnar.

För att söka sommarnotarietjänst till våra kontor i Linköping, Göteborg och Malmö – håll utkik under Lediga tjänster när ansökan öppnar.