Sommarnotarie

Prepare for a summer with extra insights.

Är du redo för en utmanande och rolig sommar fylld med lärdomar och nya vänner? Varje år tar vi emot ett antal juriststudenter till vårt sommarnotarieprogram.

Vi ger dig som student en möjlighet att under ett antal veckor under sommaren få vara en del av det dagliga arbetet hos oss på Delphi, för att få en inblick i hur det är att arbeta som affärsjurist. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid som sommarnotarie har du en fadder som ansvarar för att du får intressanta och relevanta arbetsuppgifter och som stöttar i praktiska och sociala frågor. Du kommer att få gå olika utbildningar och delta i en mängd roliga sociala aktiviteter under din tid som notarie.

”Att vara sommarnotarie är det bästa sättet att lära känna Delphi på riktigt. Det gav också goda insikter i hur en framtida karriär på Delphi kan se ut. Från första dagen på sommarnotarieperioden är du en del av Delphis team och får arbeta med spännande klienter och ärenden, vilket är väldigt värdefullt när utbildningen på juristprogrammet i huvudsak är teoretisk.”

Matilda Claussén-Karlsson, Associate och tidigare sommarnotarie

För att kunna söka sommarnotarietjänst på Delphi vill vi att du har läst minst 6 terminer på juristprogrammet när du påbörjar din sommarnotarieperiod.

Håll utkik på vår hemsida och via våra sociala medier för mer information om när ansökan öppnar!