På Delphis webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer.

Sommarnotarie

Prepare for a summer with extra insights.

Är du redo för en utmanande och rolig sommar fylld med lärdomar och nya vänner? Varje år tar vi emot ett antal juriststudenter till vårt sommarnotarieprogram.

Vi ger dig som student en möjlighet att under ett antal veckor under sommaren få vara en del av det dagliga arbetet hos oss på Delphi, för att få en inblick i hur det är att arbeta som affärsjurist. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid som sommarnotarie har du en fadder som ansvarar för att du får intressanta och relevanta arbetsuppgifter och som stöttar i praktiska och sociala frågor. Du kommer att få gå olika utbildningar och delta i en mängd roliga sociala aktiviteter under din tid som notarie.

För att kunna söka sommarnotarietjänst på Delphi vill vi att du har läst minst 6 terminer på juristprogrammet när du påbörjar din sommarnotarieperiod.

När vi söker sommarnotarier lägger vi ut annons under lediga tjänster, men till kontoret i Stockholm rekryterar vi endast våra sommarnotarier från Delphi Talent Day. Håll utkik på vår hemsida och via våra sociala medier för mer information om när ansökan öppnar.