Studentpool och extrajobb

Be our buddy while you study.

Vill du ha ett extrajobb vid sidan av dina studier för att få en mer praktisk dimension till din utbildning? Kom och jobba i vår studentpool!

På våra kontor erbjuder vi olika typer av extrajobb till juridikstudenter. Det är ett gyllene tillfälle att få uppleva arbetet som jurist i praktiken, bekanta dig med affärsjuridik och knyta kontakter. Vår förhoppning är att du ska utvecklas tillsammans med oss och börja jobba som jurist på Delphi efter din examen.

”Att jobba extra i Delphis studentpool vid sidan av studierna gav mig insikt i arbetet som jurist på en affärsjuridisk byrå och gjorde beslutet kring vad jag ville göra efter mina studier enklare. Det är också ett otroligt bra sätt att knyta kontakter i branschen redan innan examen.”

Vi erbjuder olika typer av tjänster inom administration på våra olika kontor, det kan vara tjänster som kvällsreceptionist och kvällsassistent, eller till projekt inom olika områden t.ex. arkivering. När vi söker nya studentmedarbetare lägger vi ut annonser under lediga tjänster eller kontaktar studenter som har registrerat sig i vår kandidatbank.

Om du inte hittar någon utlyst tjänst för det jobb du är intresserad av rekommenderar vi dig att registrera dig i kandidatbanken och gå med i vårt talangnätverk Friends of Delphi för att få reda på när vi söker studentmedarbetare nästa gång.