Uppsatspraktik

An opportunity to get to know us.

I samband med att du skriver ditt examensarbete erbjuder vi uppsatspraktik hos oss på Delphi. Praktiken ger dig möjlighet att koppla ihop ditt ämne för uppsatsen med praktisk erfarenhet från området.

Praktiken gör du i den verksamhetsgrupp som ligger närmast området för din uppsats, det ger en allsidig och praktisk inblick i hur arbetet ser ut på en affärsjuridisk byrå. För att du ska få ut så mycket som möjligt av tiden har du en fadder som har ansvar för att du får intressanta och relevanta arbetsuppgifter och som stöttar i praktiska och sociala frågor. Passa på att diskutera frågeställningar och bolla idéer till uppsatsen med våra specialister inom området.

"Uppsatspraktiken på Delphi gav mig en fantastiskt bra och kul start på juristkarriären. Att jag redan under uppsatsperioden fick praktisk erfarenhet av arbete på byrå bidrog inte bara till att jag var bättre förberedd för det 'riktiga' arbetet efter examen, utan också till att min uppsats blev bättre eftersom jag fick en djupare, praktisk förståelse för de frågor jag analyserade i uppsatsen."

Vi tar emot uppsatspraktikanter på alla våra kontor och i alla våra verksamhetsgrupper. När vi söker uppsatspraktikanter lägger vi ut annons under lediga tjänster, om du inte hittar någon utlyst tjänst kan du ansöka via vår kandidatbank.